13 July 2015

★ Creatief met een ladder!

Als je aan een ladder denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een gebruiksvoorwerp om bijvoorbeeld de ramen mee te zemen, je muur te verven of iets te pakken waar je niet bij kan. Echter is de ladder allang niet meer alleen een functioneel voorwerp maar kun je hem ook decoratief gebruiken.
 
Met een beetje fantasie heb je in een handomdraai een tijdschriftenrek, plantenrek, handdoekenrek, schoenenrek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat oude trapje met die verfspatten doet het ook leuk als eyecatcher in de (woon)kamer. Tegenwoordig kan je bij veel woonwinkels een houten trap kopen of via markplaats, echter kan je er ook makkelijk zelf één maken van een aantal latten of bamboe.
 
Hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie..  
 

 
 
 
XO Anouk
 
 
Bron: foto's 1. vtwonen, foto 2. lovelylife.se, foto 3. sweethomestyle.tumblr, foto 4. theultralinx.com, foto 5. trendspanarna.nu, foto 6. Jeroen van de Spek, foto 7. apairandasparediy.com, foto 8. mommodesign.com, foto 9, 10. myscandinavianhome.blogspot, foto 11. brattebakka.blopspot, foto 12. apartmenttherapy.com, foto 13. thegardenglove.com
 
 

No comments:

Post a Comment