20 February 2015

★ Vintage love!

Hou jij ook zo van vintage en industrieel? Dan vindt je deze woning geweldig! Vintage House Daylesford is een voormalige mijn cottage uit 1860 die volledig gerenoveerd is met behoud van de originele details. De combinatie van hout, metaal, neutrale kleuren, vintage en industriële meubelstukken heeft de cottage weer nieuw leven ingeblazen. En het goede nieuws... Het is te huur! Je moet er alleen wel voor naar Australië.
 
 
 
 
 
In de woonkamer is de originele gietijzeren schouw uit 1800 een echte eyecatcher, deze komt uit Frankrijk, net als het originele Café bord erboven. Geniet hier heerlijk van een glas wijn in een van de chesterfields.
 

 
 
De eettafel is een oude post office tafel uit 1700, uit Engeland. De keukentafel is zelfgemaakt van oude industriële poten met een houten blad, ideale plek om te ontbijten.
 

 
De wastafel, raam en spiegel zijn ook eigen ontwerp en maken deze badkamer uniek! De combinatie van vintage met nieuw metaal en een heerlijk tweepersoonsbad maakt dit die ultieme badkamer om in weg te dromen..

 


 
 
 
XO Anouk
 
 
Bron: foto's 1 - 16. Vintage House Daylesford by Armelle Habib

 

No comments:

Post a Comment