24 February 2014

Prachtig gerenoveerde boerderij onder de Spaanse zon!

Wat een prachtig gerenoveerde boerderij op Mallorca. Naast de boederij, is er ook nog een gastenverblijf, omgeven door verschillende, deels overdekte terrassen en een fantastisch uitzicht! Ideaal vakantieverblijf dus..


De finca is in 2011 geheel gerenoveerd en heeft heel de dag zon. Het huis bestaat uit twee levels, op de begane grond bevindt zich de heerlijke woonkeuken, eetkamer, woonkamer met heerlijke open haard en een badkamer.





De hele finca is lekker licht. De balken zijn bewaard gebleven en geven het geheel een rustieke uistraling. Ook de oude, houten deuren zijn typisch Spaans en versterken het rustieke gevoel.





Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, nog een badkamer en de droom van elke vrouw een aparte kleedkamer.











De riante tuin is voorzien van mooie beplanting en heeft prachtige uitzichten en heerlijke terassen. Het zwembad is gevuld met zoutwater en omringd door heerlijk geurende lavendel.






Niks staat een ideale vakantie nog in de weg dus en laat deze fantastische woning nu te koop staan. Check Lucas Fox properties..


XO Anouk


Bron:  foto's 1 - 15 via lucasfox.com



No comments:

Post a Comment