21 August 2013

La douce France!

Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op Frankrijk! Vooral de Provence heeft mijn hart gestolen. De oude stenen boerderijen met lavendel kleurige luiken, de eeuwenoude olijfbomen en oneindige lavendelvelden. De leuke dorpjes met de smalle keien straatjes en overal brocante en leuke marktjes. En het heerlijke klimaat en eten helpt natuurlijk ook mee:-) La Vie est Belle!
 
Ben jij ook zo dol op deze streek? Dan raad ik dit prachtige XVIIe eeuwse landgoed aan, bestaande uit drie huizen. C'est magnifique! Ideaal voor een onvergetelijke familievakantie of romantische bruiloft..

 
Villa d'Olives ligt tussen Gordes en Menerbes midden in de ongerepte natuur op een beboste heuvel van eiken en olijfbomen. Hier vandaan heb je een adembenemend uitzicht op de vallei. Het landgoed  is onlangs volledig gerenoveerd. 

 
 
 
De drie huizen zijn allemaal luxe afgewerkt met behoud van originele details, voorzien van heerlijke loungebanken, openhaard, een ruime keuken van alle gemakken voorzien, luxe badkamers en heerlijke, comfortabele bedden.

 
 
 
 

 
Dus stel jezelf eens voor, lange winteravonden bij de grote openhaard met een heerlijk wijntje, of eindeloze zomers, lezend op één van de mooie lounge terrassen op de betoverende binnenplaats met siertuinen of rondom het grote verwarmde zwembad.

 
 
 

Kortom wil je een combinatie van serene luxe en totale rust ervaren, boek dan een verblijf in Villa d'Olives. Voor meer informatie check Pure Villa Travel.


XO Anouk


 
 
 
Bron: foto's 1-3, 6-19 purevillatravel.com, 4. Elsie Green house & home, 5 en 20-21. My Pinterest, La Douce France 
 
 

No comments:

Post a Comment